Vädret har vänt!

I helgen har vi haft Jacob på besök som gör sin DTS i Orlando just nu. Johannes och jag tog ledigt fredag och åkte upp för att passa på att besöka lite outlets när vi ändå skulle till Orlando. Efter några timmars shopping med en hel del fynd faktiskt så plockade vi upp Jacob på kyrkan där han hade haft lektioner hela dagen.

Helgen blev väldigt lyckad med bra väder, solande vid poolen, volleyboll, matlagning, massa fika och en hel del god gememnskap helt enkelt. På lördagkvällen åkte jag, Johannes, Jacob och Hanna en timme väster ut för att se vad en riktigt amerikansk Rodeo är. Det var kul att se! Personligen tycker jag det verkar helt idiotiotiskt farligt att hoppas upp
på en arg tjur och försöka sitta kvar så långt som möjligt. Här kommer lite bilder.





I fredags så hände en olycka på vår flygskola. En flyglärare tillsammans med en av studenterna karashade ett av de tvåmotoriga planen i närheten av huset där vi bodde innan. Vad vi hört än så länge så låg flygplanet på bas och skulle svnga final för landning när båda motorerna stannade sammtidigt. Än så länge är det inte klart varför. Båda piloterna överlevde och fördes till sjukhus för operation men det verkar som att deras tillstånd är stabila. Det var ett under att ingen brand bröt ut och att de båda överlevde. De landade mitt i ett bostadsområde och nyfikna som vi är var vi tvungna att åka förbi och försöka få något av det på bild. På bilden över kan man skymta bakdelen av planet som fanns kvar fortfarande på lördagkvällen.

Det känns alltid lite skummt när olyckor händer så nära som på vår egen skola men som tur är så är såna här missöden väldigt ovanliga. Det ska bli intressant att få höra vad det egentligen var som hände.



Kommentarer
Postat av: Anna Zahlin

Hmm, de va lite svårt att se planet där. Om man anstränger sig riktigt, riktigt noga så kanske man kan se nått.

Mysig den randiga tröjan såg ut. den får jag låna av dej när du kommer hem.. ;)

Ser faktiskt fram emot det lite, har börjat tröttna på min egna garderob.

kram.

2010-03-09 @ 18:13:28
Postat av: Emma

Haha! Jo, visst kommer du hem så kan du absolut få låna lite kläder! :) Ses snart. Kram

2010-03-09 @ 20:33:55
URL: http://emmazahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0