Balans?!?

Jag har verkligen kommit in i livet här hemma i Sverige efter 1,5 månader. Det är intressant att se hur lätt människan har att anpassa sig. Något jag funderat mycket på de senaste veckorna är hur man hittar balans mellan att inte vara stressad och rastlös. Det händer ofta att jag planerar in alldeles för mycket men sen då och då kommer det de här dagarna som man längtat efter när man får ta den som den kommer och då har jag en förmåga att vara väldigt rastlös. Frågan är alltså hur man gör för att njuta av varje dag. Det har kanske med att göra att man alltid vill ha vad man inte har.  

De senaste veckorna har bestått av vikarie jobb på diverse olika ställen. Jag har arbetat som butiksdemonstratör, växeltelefonist, lärare och dagisfröken. Om en vecka börjar jag mitt sommarjobb som ekonomiassistent på EFG här i Tranås. Det ska bli riktigt roligt och utmanande.

I tisdags var jag ledig och hade en sån där bra dag som man behöver ibland för att känna att man varit lite nyttig. Jag hann med att motionera, ge Anna frukost på sängen, klippa gräset, tvätta, städa, tvätta bilen, baka bullar och engagera mig lite i planeringen till min väns bröllop.

I helgen bär det av upp mot Östergötland. Något som jag sett fram emot länge.


RSS 2.0