Senaste två veckorna!

Hej Alla Vänner och Släktingar! Hoppas ni alla haft en underbar jul och får ett Gott Nytt År! Själv så tror jag inte att det blir så jätte mycket firande för mig imorgon. Vi är mitt i en vecka full av förberedelser inför outreach och missions lektioner. Ju mer förberedd desto bättre tror jag. Hörde för ett tag sen någon säga " Förebered som att du inte kunde be och be som att du inte hade tid att förbereda". Jag tror det är bra! Prioritet just nu: Förbereda lektionen jag ska hålla för några ungdomar nästa vecka om helande och skriva färdigt predikningar och vittnesbörd till outreach. Förresten vi åker den 8:e januari om jag inte har sagt det. :) Blir spännande. Tog förresten två sprutor idag. Stelkramp/Dyferi/Kikhosta och Thyphoid. Det gick bra. Vi fick också en iten bok av doktorn om hur man håller sig frisk på resan, trevligt!

Idag åkte mamma och pappa vidare efter att ha varit tillsammans med oss i nästan två veckor. Det var lite sorgligt att säga he då igen men vi har haft en jätte härlig tid. Här kommer lite bilder från de senaste veckorn med julfirande.


Min klass på julfesten här på skolan.


Psalm 90:4 Tusen år i dina ögon som den dag som förgick igår, som en av nattens timmar
Psalm 90:12 Lär oss hur få våra dagar är, då vinner vårt hjärta vishet.

Tillbaka..

i Brisbane efter en underbar jul semester med familjen. Imorgon drar vi igång med den sista lektions veckan. Tiden går så fort. Nu ska jag in till stan och bada och äta middag men återkommer snart med bilder från senaste veckorna och information om OUTREACH!!!

Sista veckan...

... innan ett litet uppehåll för jul. Sitter just nu och väntar på att en lektion ska dra igång. Denna veckan har vi undervisning om "intercession & spiritual warfare". Interessant! Jag har inte hört mycket om det här ämnet tidigare, och vår talare är verkligen inspererande. Hon har så mycket berättelser som hänt henne och andra människor i hennes liv. Det får mig att inse hur allt är möjligt!

Mamma har kommit hit nu, hon kom igår morgon. Det var kul att ses igen. Det var ju tre månader sen nu. Pappa kommer med på söndag. :) Troligtvis åker vi upp mot barriärrevet till jul. Ska bli härligt med lite ledigt. Det har verkligen varit fullt upp nu. Igår kväll anordnade vi (mitt outreach team) ett jul cafe´ för att samla in pengar till outreachen. Det var kul och uppskattat.

Idag kommer det bli den varmaste dagen i år här i Brisbane... 37 grader. Ser inte rikitgt fram emot den värmen..

Lucia

Vilken fantastisk tradition! Vi i Sverige har verkligen många traditioner som jag egentligen inte visste var svenska. I natt gick vi runt och lussade i rummen här på basen runt midnatt. Så roligt! Vissa trodde först vi var änglar, en sekt eller något annat.. hahah! Men de gillade det! Vi bjöd på lussebullar och pepparkakor som vi hade bakat. Mys!


Vera(Fin),Ing(Nor),Emma,Emmy(Sve),Hanna(Peru),Hanna(Sve),Becky(USA/Sve)

GOD JUL från otroligt varma Australien!

Julbak!

Igår var vi alla skandinavier samlade för papparkaksbak. Åhh så mysigt det var. Fyra tjejer från Sverige, en från Norge och en från Finland..

Resten av dagen blev också lyckad. Jag, Shelly, Ruth och Sarah och Hanna åkte in till stan och gick på den bio. Vi såg Austrailia, mycket bra film faktiskt. Efter det stannade jag och Hanna kvar i stan och mötte upp med Andreas och hans vän och vi begav oss till Three monkeys. Andreas och jag gick i samma klass på gymnasiet i västerås, så det var kul att träffa någon att prata lite flyg med! Otroligt att man kan träffa gamla klasskompisar såhär på andra sidan jorden.

Annars har det varit otroligt varmt och fuktigt i helgen. I söndags var det nästan olidligt. Men jag ska inte klaga, gillar värme.

Här kommer lite fler bilder från Airlie Beach!

Ruth och Shelly hälsade på på mitt hotel och tog ett bad i poolen!

Mer bilder..

Hej hej! Jag har varit lite seg på att lägga upp bilderna som jag lovade från outreach veckan. Vårt internet har varit väldigt segt och jag har haft fullt upp så jag får väl skylla på det! :)


Klicka på bilderna för att göra dem större.

Internet segar sig nu med så jag kan inte få upp fler bilder för den här gången. Men men...

Denna veckan har ämnet varit RELATIONSHIPS. En av min favoriter.. Jag har hört ganska mycket olika talare på det här ämnet innan men måste säga att jag lärde mig en HEL del nya saker. Mycket givande och rolig vecka.

Imorgon ska vi som är från sverige, norge och finland julbaka. Svenska grejer som knäck, lussebullar och pepparkakor. Ser fram mycket emot det! Jag och Anna förberedde pepparkaksdegen idag. Kunde känna lukten av jul för första gången i år.

Back in Brissie!

Nu är jag tillbaka på basen. Väldigt slutkörd och har ont i halsen. Annars är det bara bra! Har varit på en väldigt intensiv outreach vecka i airlie beach, withsundays. Kom tillbaka igårkväll efter en 16h lång bussresa. Utan AC! Så idag blir det att relaxa! Kanske bio ikväll. :)
Veckan som varit har vi arbetat med en organisation som heter Red Frogs. Vårt schema såg ut ungefär som följande. 8.30 vakna. 9.30 Göra frunkost till alla Red Frogs 11.00 Laga pannkakor till schoolies 12.00 Möte i chitältet, lunch 14.00 Free time 16.00 Redfrogs möte, middag föreberedelse inför kvällen, teammöte 19.30-02.30 Ute på gator/hotell

Vårt ministry gick ut på att serva och ta hand om schooliesarna som är ungdomar som tagit studenten. De hade sin studentvecka denna veckan, så då åker alla ut till kusten och festar i en vecka. Det har varit otroligt bra och vi fick hjälpa många. Fick även chans att berätta om vår tro för en och annan! Airlie beach var otroligt vackert! Här kommer lite bilder från veckan!



Ok.. internet är väldigt segt nu men jag kommer med fler bilder senare...
Som sagt var det väldigt intensivt denna veckan så jag har varit lite okoncentrerad då och då..
Råkade tappa mitt kamerafodral i havet.. Dumt gjort!
Råkade slå in fel pinkod på mobilen tre gånger vilket ledde till att den blev låst.
Råkade låsa in mig själv i badrummet på ngt konstigt sätt.

Nu ska jag sova lite till.. Ha en bra dag alla där hemma! Kramar

RSS 2.0