YES!

Nu har jag tänkt att börja bli lite mer aktiv på bloggen. Efter ett litet sommaruppehåll kommer jag igen!

Sommaren har varit väldigt bra bitvis. Jag haft lite mycket att göra då och då men i det stora hela är jag nöjd trots att solen kanske lyst med sin frånvaro. Jag har testar på en del saker för första gången, som att vara värdinna på ett bröllop, jobba heltid hela sommaren och att bli matförgiftad när jag sov i husvagn (inte trevligt). Lite nya erfarenheter helt enkelt. Har också hunnit med att åka bort en hel del helger. Alltid mysigt! Spenderat mycket tid med min grymma syster Anna och goa vän Sofie i snygga bilar.

Det började med en weekend till Barcelona, riktigt mysig och häftig stad. Åker gärna tillbaka dit! En sådan blandning mellan kultur, historia, medelhav, fotboll, shopping och party! Efter det blev det midsommar. Vi var ett stort gäng som drog ner till Gullbrannagården och sjöng med Tranås ungdomskör. Det var andra året i rad vi gjorde det och det var storslaget!
Helgen efter det var det ännu ett bröllop. Ludvig och Carolina, väldigt vackert. Den natten avslutades med ett nattfika tillsammans med lite vänner hos Simon fram till ca 04.30. det var magiskt att se solen gå upp över rallingsås. Det är något visst med soluppgångar alltså. En annan helg spenderades tillsammans med Sofie och Johannes i en sommarstuga vid sjön Ylern. En och annan fisketur. Sofie fick en stor fick men kunde tyvärr inte få upp den ur vattnet. :)
På hönökonferansen var vi ett par dagar. Regn, regn och massa regn är nog det jag kommer minnas från den helgen. Det blev också en helg på Öland. Jag, Sofie, Emmy och Anna gled ner genom småland och hade otroligt kul. Sov i en husvagn tillsammans med mysiga Johannes och Lina. Lördagkvällen spenderades på Sjöstugan och efter det åkte vi på en grym konsert med Soul it. Riktigt kul.. Tyvärr så var min mat antagligen inte så fräsh på restaurangen så vår hemresa på söndagen blev långt ifrån så bra som nernesan. Men jag är inte bitter!

Jag har som sagt jobbat heltid hela sommaren! Det har gått förvånandsvärt bra. Jag trivs verkligen. Jag sköter om ekonomiavdelningen på företaget EFG European Furniture Group AB nu när de flesta är på semester. Jätte kul att få lära sig mer om företagande och ekonomi.

Så vad ligger framför nu? Jo, i helgen blir det lite blandat. Bio, Släktfest, Fly-In Visingsö bl.a. Om ungefär en månad åker jag till USA, Florida för att fortsätta min flygutbildning. Tiden bara flyger iväg. Det gäller bara att stanna upp ibland och nypa sig i armen.

Vi hörs snart igen!

RSS 2.0