Jobb och massa saker=förkyldning

Senaste veckan har jag faktiskt jobbat en del. Har jobbat som vikarie i olika ämnen. Mestadels engelska men idag blev det lite bild också. Kul eftersom det var mitt bästa ämne på högstadiet... haha! Det är speciellt att gå omkring och vara lärare. Det var ju inte jättelängesen man satt i skolbänken själv. Man får se allt från andra sidan nu liksom. Ganska intressant.

Igår var det PC som gällde. För er som är innsatta i flygvärlden så vet ni att det är en sorts check man gör med en kontrollant för att kolla att flykunskaperna sitter i. Godkänd blev jag också! Vilken lycka. Annars har helgen bestått mestadels av bröllopsplanering åt min kära vän Martina. Det ska bli så kul att få vara med och hjälpa till att förgylla er dag senare i sommar.

På torsdag kommer Anna hem, så då blir det fullt hus igen!

Födelsedag

Vilken dag!! Jag vaknade ca 7 och mamma kom med frukost. Tog en lugn morgon med lite läsande och några förberedelser med mat och annat för dagen. Klockan elva kom morföräldrar och kusiner. Det blev en del fika fram till funt klockan 2 när det var dags för mig att åka till farmor för lunch med henne och pappa så att de fick fira mig lite med. När jag kom tillbaka hem runt halv fem och kommer upp till mitt rum. Kan ni gissa vem jag hittar där..?? ING!! Ing, från min DTS i Australien. Då har hon kört bil i 10 timmar för att komma och spendera min födelsedagskväll med mig. Jag blev så chockad så jag började gråta. Det kunde jag aldrig ana. Klockan sex började vännerna droppa in och vi åt lite mat. Sedan åkte vi ner till bowlinghallen för en match. Johannes, Johannes och Alex team vann ganska överlägsen. Det hade ju ingen kunnat ana. ?! Efter det åkte vi tillbaka hem till mig för kladdkaka och spel. Mycket trevligt!! Kvällen avslutades med massa mys och prat med Ing långt in på natten. Dagen kunde inte blivit bättre.


Hemma, hemma..

Det har varit en lite paus i bloggandet sista veckorna. Jag har varit hemma i snart tre veckor nu, så det har varit ganska fullt upp. Dagarna har bestått av jobbsökande, packa upp, träffa familj, vänner och släkt. Och så lite påskfirande förstås. Det känns jätte bra att vara hemma, även om det var enormt jobbigt att säga hej då till mina nya vänner i Australien. Första veckan var kaotiskt. Jag tror att jag endast sov några timmar per natt men var endå super pigg.

Det här med att komma tillbaka är inte alltid så lätt men det har gått mycket bättre än jag trodde. Troligtvis eftersom vi förberedde oss ganska mycket redan i Australien. Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.



Livet är allt bra!! Nu ska jag och mamma ut och springa en sväng.. och imorgon fyller jag 21 år. Det är inte varje dag det händer.

RSS 2.0