Time to go home.

The last few days have past really fast. A lot of goodbyes.. We realised closure is important. Today, wednesday we been cleaning for the most part, had lunch with Lauryn och the Shima and Martin came and gave us a ride up to Orlando. There we had dinner with Jacob and now where here.. at the airport. We where a bit worried about our heavy bags, especially mine.. they where pretty heavy. But God is awsome! Everything just worked out.. We had a few kilos overweight but they didnt even mention it.

By the way.. you might recognise that the blog changed to english.. So that my international friends will have a chanse to follow m life as well.




Händelserika dagar

Vi har verkligen försökt suga ur allt vi kan och gjort så mycket som möjligt nu innan vi åker hem.

LÖRDAG

Vi gick upp redan klockan 6 på morgonen för att följa med James, hans pappa och Hanna på en fisketur på havet. Underbart väder och helt ok fångst. Jag var lycklig som fick äran att dra upp den största fisken. Jag åt den faktsikt till lunch idag. Riktigt gott! En genuine red snapper. Vi var tillbaka igen vid fem tiden.


Hanna, James och jag med våra största fiskar.



På kvällen tog Chris med mig, Johannes , Brian och James till Fujiamas. En japansk restaurang där underhållningen ingick i priset. Vi satt alla runt en stor stekplatta där kocken gjorde de verse trick med knivar, eld och maten. Det var det godaste jag ätit på länge.Helt klart en upplevelse som rekomenderas!


Efter det åkte vi till stranden.. Chris tog med en gitarr så vi satt och spelade lovsång med vågornas brus i bakgrunden. Kan det bli bättre?

SÖNDAG
Söndagen spenderades med mycket packande och fixande. Känslorna började verkligen komma när jag började packa. Då förstår man mer att det är påriktigt. Den här USA tiden i mitt liv är över. För nu i alla fall..
På kvällen i kyrkan blev det en del tårar. Efter det åkte vi alla till Brians hus och hade ett så kallat "cereal party". Alla tog med sina favoritflingor. Kul grej!


Så många kom fram till oss efter mötet och tackade oss för att vi varit där och varit en del av verksamheten. Vilka underbara människor.

Mikaela tatuerade oss alla! haha!

Johannes skaffade sig en svartvit leopard..

Torsdag & fredag

På torsdagkvällen var det dags att gå på sista gången för mig med cellgruppen! Jag blev skjutsad av Johannes till Olivias hus inställd på en fika där men när jag kom dit fick jag reda på att Olivia och Shima hade andra planer. De tog mig med på middag ute vid stranden. Vilka människor, jag känner mig verkligen välsignad. Det blev verkligen en mysig kväll med middag i solnedgången.


Shima, jag och Olivia

På fredagen träffade Johannes och jag Lauryn för lunch på Costa de Este. Mycket trevligt.



Såå.. igår var vår sista gång på pursuit i kyrkan. Jag och Johannes, snälla som vi är hade bakat kladdkaka och chokladbollar. Det var uppskattat. Det var en kul kväll med massa bra grejer. Hanna (ej Montana utan Hjälmeby) och jag dansade bl.a. en viss dans, man måste ju bjuda lite på sig själv ibland. Efter en del hårdträning blev det en succe!



Idag blev det äventyr ute på havet... Måste tyvärr gå så jag får skriva mer om det imorgon men vill bara informera om en sak. Gissa vem som drog upp den största fisken!?!
Vi hörs imorgon..

Flygning m.m.

De senaste tre dagarna har det blivit en del flygning faktiskt. En halvtimme i Söndags och 2,5 timmar i måndags och tisdags. Man får in en hel del approacher på det. Det kändes lite lustigt att veta att det var sista flygningen här på Paris Air, för den här gången i alla fall. Annars har dagarna bestått av en hel del fikande med olika vänner och en och annan pluggstund. Vi har våran bil till salu just nu, hoppas på att få den såld innan vi flyttar här ifrån.


Det är inte så farligt som det ser ut att flyga med mig... jag lovar!

MÅNDAGSFIKA!
Våra sköna vänner föredrog morötter framför brownies och glass...
Söndagslunch på riverside cafe! Vi ställde om klockan i helgen så lite jet laggad var man allt på söndagen. Efter lunchen blev det en liten tupplur på två timmar. Jag antar att det behövdes.. :)

Nu är det inte långt kvar tills det bär av hem till kalla Sverige igen. Det ska bli jätte kul att komma hem och träffa er alla igen! Det ser jag fram emot. Om en vecka är det dags.. Så den här veckan kommer vara full av avsked, packande, fixande m.m. Det kommer nog blir ganska känslosamt, jobbigt, samtidigt som det är först då man inser hur mycket man har som betyder något!



Lördag

Helg.. Just nu ligger jag nere vid poolen, försöker bättra på brännan innan hemfärden och repeterar lite Electrics. Snart kan jag allt och alternatorer och sånt kul. För en liten stund sen hoppade en liten ödla upp på min fot. Både jag och ödlan blev jätte rädda.. Han höll på att jaga en annan ödla och tyckte nog att det var smart att hoppa över till min fot på vägen till den andra ödlan. Antar att det börjar bli parnigstider. Till lunch idag blev det lite rester från igår av pasta och köttfärsås med broccoli och morötter.

Ps. tornado varningarna är slut nu och vädret har vänt. Varmt och skönt med en del blåst bara. Hur är det hemma i Sverige idag?

En vecka av... vadå?!

Fredag, redan! Det här veckan har gått så fort och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gjort. Pluggat mycket, spenderat rätt mycket tid i solen och tränat en del. Ganska skönt! Men tiden går ju så fort. Nu är det mindre än två veckor tills jag är tillbaka i Sverige. Det känns konstigt. De senaste två dagarna har det ösregnat konstant och varit mycket åska i området. På radio och Tv har vi hört en och annan tornadovarning. Lite läskigt.. Men som tur var har vi inte stött på någon än så länge.

Jag har precis suttit och letat flygbiljetter till Birmingham. Det bär av dit i slutet av maj då en kompis ska gifta sig från min DTS. Förhoppningsvis blir vi ett par stycken från klassen som kommer. Ska bli så kul att se dem igen.

Ikväll blir det filmkväll hos Martin och Shima. Skönt att krypa upp i en soffa när det är sånt här mysväder. Känns lite som att vara på Öland på sommaren. Regn, regn och lite mer regn. Men det är ju ganska mysigt, sålänge det slutar efter två dagar och blir sol och 25 grader igen.

Hoppas du har haft en bra dag!

Vädret har vänt!

I helgen har vi haft Jacob på besök som gör sin DTS i Orlando just nu. Johannes och jag tog ledigt fredag och åkte upp för att passa på att besöka lite outlets när vi ändå skulle till Orlando. Efter några timmars shopping med en hel del fynd faktiskt så plockade vi upp Jacob på kyrkan där han hade haft lektioner hela dagen.

Helgen blev väldigt lyckad med bra väder, solande vid poolen, volleyboll, matlagning, massa fika och en hel del god gememnskap helt enkelt. På lördagkvällen åkte jag, Johannes, Jacob och Hanna en timme väster ut för att se vad en riktigt amerikansk Rodeo är. Det var kul att se! Personligen tycker jag det verkar helt idiotiotiskt farligt att hoppas upp
på en arg tjur och försöka sitta kvar så långt som möjligt. Här kommer lite bilder.





I fredags så hände en olycka på vår flygskola. En flyglärare tillsammans med en av studenterna karashade ett av de tvåmotoriga planen i närheten av huset där vi bodde innan. Vad vi hört än så länge så låg flygplanet på bas och skulle svnga final för landning när båda motorerna stannade sammtidigt. Än så länge är det inte klart varför. Båda piloterna överlevde och fördes till sjukhus för operation men det verkar som att deras tillstånd är stabila. Det var ett under att ingen brand bröt ut och att de båda överlevde. De landade mitt i ett bostadsområde och nyfikna som vi är var vi tvungna att åka förbi och försöka få något av det på bild. På bilden över kan man skymta bakdelen av planet som fanns kvar fortfarande på lördagkvällen.

Det känns alltid lite skummt när olyckor händer så nära som på vår egen skola men som tur är så är såna här missöden väldigt ovanliga. Det ska bli intressant att få höra vad det egentligen var som hände.



Nya skor


Jag tänkte att det var lika bra att inhandla ett par innan det är dags att åka hem till Sverige igen. Jag är mycket nöjd!

RSS 2.0