Nothing can separate us from His LOVE

No mountain, no valley, no gain or loss we know
could keep us from Your love
No sickness, no secret, no chain is strong enough
to keep us from Your love

How high, how wide
No matter where I am, healing is in Your hands
How deep, How strong,
And now by Your grace I stand, healing is in Your hands

Our present, our future, our past is in Your hands
We're covered by Your blood

How high, How wide
no matter where I am, healing is in Your hands
How deep, How strong
And now by Your grace I stand, healing is in Your hands

Healing is in Your hands by Christy Nockels

Vila

Var finner vi vila? Vi pratar ofta om hur stressigt samhället är som vi lever i, krav, vad man borde ta sig tid till m.m. Vad lägger vi tiden på? Ibland ställer man sig frågan "om du bara hade en månad kvar vad skulle du spendera den tiden till?". Att förvalta sin tid.. Vad är viktigt o.s.v. Allt detta tåls att tänka på. Själv hade jag en period förra året när jag insåg hur viktig den här tiden är. Tiden att koppla av, reflektera eller kanske inte tänka alls. Att göra sånt som man får energi av, en annan form av vila som bygger upp psykiskt. Jag kan ofta fastna i att jag känner mig utmattad och behöver bara vila men märker efter en go kväll med gott umgänge var precis vad jag behövde. Jag tror att detta kan se väldigt olika beroende på vilket skede i livet man befinner sig i. Hemligheten är kanske att hitta en form som passar för den situationen som man befinner sig i för tillfället.
"Kasta era bördor på mig." och "Oroa er inte för morgondgen." är några av de saker som Jesus uppmanar oss till. Tar vi det verkligen på allvar? Jag har personligen mycket att lära på det här området.





Hösten är äntligen (!) här

Jag njuter! Jag tänker att det är nog antagligen lika bra att jag gör det så länge det varar.. Sålänge som jag njuter av mörkret alltså. Det är ju inte så jätte mörkt än sålänge men imorgo när jag gick upp vid kvart över sex så var solen precis påväg och gå upp och jag kunde tända massa ljus, äta frukost till nyhetsmorgon. Åh så mysigt! Det var ett tag sedan. Jag har hela dagen gått och tänkt på allt mysigt som jag saknat de senaste åren som hösten innebär. För att inte tala om december månad. Det kommer innebära julkalender, julgran, julpynt, julskyltning, julfest och mycket mer.

Just nu sitter jag och har försökt göra lite övningsfrågor inför skolprovet på flyguppdraget som är på gång om ett par veckor. Sista 6 kurserna ska bli klara. Det gäller Meterologi, Airlaw, Operational Procedures, General Navigation, Radio Navigation och Flight planning and monitoring.

I bakrunden är utfrågningen på tv4 med våra politiker i full gång. Det ska bli spännande hur allt detta slutar på söndag. Själv är jag övertygad om att alliansen kommer sköta detta utmärkt i fyra år till om de får chansen. Att se oppositionen svara på frågor om jobben, skolan och drivkraft gör mig bara ännu mer överygad.

RSS 2.0