HARBOUR BRANCH

Sååå.. Nu kommer det äntligen. En liten rapport om vad vi gjorde i onsdags eftermiddag. Vi åkte ut till vad som heter Harbour branch, lite söder om Vero där de jobbar med forskning av olika slag. Vår vän Shima mötte oss där. Hon har precis gjort klart sitt examensarbete efter att utbildat sig till civilingenjör i bioteknik. Hon har försökt få fram medel som kan döda canser celler utan att döda de adra cellerna. Vi fick en liten tour först på labbet, vi fick se en cansercell i mikroskop och en del svampar. Efter det gick vi vidare till en annan spännande plats där vi fick se en slags ubåt som de använder att dyka ner flera tusen meter under vattnet för att samla forskningsmaterial. Efter det gick vi på en liten föreläsning av chefen på företaget som berättade om vad de sysslar med bland annat. Efter två timmar där var det dags att åka hem och städa det sista, åka till kyrkan och sedan flytta!! Nu har vi lämnat ifrån oss huset och är tillbaka i lögenheten vilket är ganska mysigt faktiskt.


Så nu är vi alltså i Washington DC. Har haft en riktigt intensiv andra dag med massa upplevelser i stan. Ikväll var det fest här i huset eftersom det var utlänningar på besök. Jag och Johannes gjorde massa köttbullar och bjöd på.

Detta är en väldigt poppulär dryck här i USA bland tjejer. Det ska tydligen vara nyttigt,men  fortfarande 50 kalorier i varje flaska. Antar att det innehåller en del socker. Jag tänkte att det är lika bra att testa så jag köpte en på flygplatsen igår. Gott faktiskt. Smaken var granatäpple.


Väntan på Orlandos flygplats påväg till huvudstaden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0