En dag i Naples

Idag har jag haft en hel ledig dag. Riktigt skönt! Vår dag började med frukost på hotellet bestående av flingor och mjölk, bagels, juice, te, kaffe och muffins. Efter tänkte vi ta en promenad och kolla runt lite i staden eftersom att det inte riktigt var sol och bad väder. Vi gick bland annat ut till stranden och ut på piren. Vi fick se en fiskare rädda en rocka tillbaka i det fria som av ett misstag fanstnat på kroken. Det uppskattades! På vad vi trodde skulle bli på vägen tillbaka blev det ett stopp på starbucks med lite espressos och marple cake. Men efter att ha suttit där en stund kände vi att vi inte var färdiga riktigt än så vi fortsatte ner till hamnen och kollade på båtar och människor och åt lunch.


Eftermiddagen fortsatte med en liten tripp med den stora bilen till Sanibel island för att se en solnedgång som vi inte kunde se på grund av molnigheten och efter det ett besök på miromar outlet. Jag inhandlade fyra muggar på starbucks (väldigt nöjd) och nya löparskor. Inget pluggande idag alltså. Det får vi ta igen i slutet av veckan. Det är ju inte varje dag man har fint sverige besök.

Jag har kommit på idag efter att ha åkt runt i en sån här stor bil som vi har här där det går att sitta sju väldigt rymligt att det gör inte så mycket att ha mer än tre barn. Alla pratar jämt om hur krångligt det blir med bil om man har fler men tänk vad kul det måste va. Bilen famijen Johansson har hyrt är en Ford Expidition.. väldigt rymlig alltså. Så, så får det bli, fyra-fem barn i framtiden.. skämt åsido. Nu är det dags att sova lite så hoppas vi på sol, sol och lite mer sol imorgon. Tack och hej leverpastej!

Håller kontakten med omvärlden från ett hotellrum i Naples, Florida.

Kommentarer
Postat av: Johanna

hej!

Låter som en riktigt härlig dag!

Jag gillar verkligen utlägget om bilen, skönt att du har kommit förbi den ENDA "haken" med att ha fler än tre barn;) haha, Emma du är helt underbar! ska bli så roligt att snart få träffa dig!

tack för en fin blogg också=)

2010-03-06 @ 09:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0