Tisdag.

O K E J, så den här dagen vaknade jag av en mardröm klockan halv sju. Försökte tända lamporna men upptäckte att strömmen inte fungerade i mitt rum, på toaletten eller i hallen. Jag väckte Viktor lite försynt genom att försöka tända lampan på hans rum som såklart fungerade så han stackarn vaknade upp av en jätte stark taklampa. Verken Johannes eller jag visste vad vi skulle göra åt elen så vi lämnade lampan på hos Viktor för att tvinga honom gå upp och hjälpa oss. Han gick ut i garaget och vips på en sekund var det fixat. Jag vet inte riktigt vad han gjorde där ute men det var visst bara att återställa ngn switch eller nått... Jag ska lära mig sånt någon dag.

Vi åt sen lite snabb frukost och tänkte att det är lika bra vi ger oss ut så vi får lite gjort. Mellan åtta och tio på morgonen hann vi åka till två uthyrningsfirmor (insåg ganska snabbt att det blir för dyrt att hyra bil 6 mån), en bilfirma, körkortskontoret och ett försäkringsbolag.

Vi har kommit fram till att det blir dyrar för oss tre tillsammans att ta amerikanskt körkort än vad det blir dyrare med försäkringer så det kan vi stryka från listan. Vi har också kommit fram till att vi måste köpa en egen bil, billigast blir det av en privat person. Hmm.. Vi får se vad som händer. Imorgon måste vi fixa ngt i vilket fall.. Men som jag brukar säga allt går om man vill.

Just nu sitter Johannes och pluggar och Viktor letar förbryllat efter sin bankdosa till datorn. Ni skulle se hans rum haha. Jag förstår att han inte hittar den. Själv sitter jag i Johannes rum eftersom det är bäst internet mottagning här, men jag måste säga att mitt är mysigast.

Vi har redan fått mycket vanor och traditioner här i huset.. Konstigt vilka vanemänniskor man är. Vi hamnar alltid på samma platser vi matbordet, ligger på samma platser i johannes säng och kollar på minst ett avsnitt the office varjekväll och det är samma person som vinner på MIG varje gång.. haha!

Idag ser schemat ut som följande. Klockan halv 12 åker vi till skolan för att ta sällskap med en kille till polisstationen för att få våra foton och fingeravtryck tagna. Såfort Johannes är klar där tar han bilen hem och fixar lunch medan jag och Viktor fixar vårt och blir sedan hem skjutsade. Klockan fyra ska vi tillbaka till skolan för lektion men vår lärare Travis. Ikväll får vi förhoppningsvis åka och kolla på en bil annars blir det en springrunda på starnden. Jag och Johannes försöker göra det varannan dag. Det går ganska bra hittils. :) Jag trivs med livet!

Hoppas allt är bra där hemma...
KRAM från ett 30 grader varmt F L O R I D A !

Kommentarer
Postat av: Mamma

Va kul o läsa lite om era bravader;)

Ska bli kul o komma över o hälsa på er!!!

Ni kommer att känna varann utan och innan när ni kommer hem.....

kram kram

2009-09-09 @ 21:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0