Stage check nr. 2

Okej, så imorgon är det prov igen.. Vi gör vårt andra teoriprov alltså. Den här teorikursen kommer endast att hålla på t.o.m. nästa vecka.. Sen blir det mestadels praktisk flygning ett tag.

Idag har det varit fullt upp men en riktigt fin dag. Jag gick upp ca 07.00, då det fortfarande var riktigt lugnt och tyst i huset, gick ut och gick ca 40 minuter eller något. Sen blev det dusch, frukost och sånt. Efter det pluggade vi alla hårt drygt en timme eller så. Klockan 11 var det dags att åka till en bilmekaniker som vi hade beställt tid hos. Bilen vi köpte förra veckan har redan börjat gå lite dåligt. Den gick ganska ojämt på tomgång och motorcheck lampan började lysa så vi tänkte det var lika bra att kolla upp det. Vi åkte dit och satt där och pluggade en timme när mekanikerna bytte ett tändstift. Det kalaset gick på ca 2000 kr. Så kan det gå. Väl hemma åt vi lunch, köttfärsåsen som var kvar sen igårkväll. Vi alla pluggade lite till innana det bar av till flygplatsen.

På dagens schema stod först ett flygpass med min mycket trevliga instruktör Virginia. Efter det hade vi ett teripass, vårt sista innan provet. Ca 18.15 åkte vi från skolan och vidare till subway där vi köpte med oss lite mat. Maten avnjöts på stranden samtidigt som solen sänkte sig sakta men säkert. Nu väl hemma sitter vi alla i olika delar av huset nersjunkna med olika flygböcker. Man kan behöva va lite för sig själv efter en sån här intensiv dag. Vi får se om det blir något the office avsnitt ikväll. Vi kollade på sista på säsong 5 igår  så blir det det så får vi nog börja om från början. Hoppas allt är bra hemma i Sverige!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0