Universal studios m.m.

Här kommer en liten uppdatering av helgen och de senaste dagarna. I fredags var vi i kyrkan på något som kallas Shift. Ungdomssamling för folk mellan 19 och 29. Där träffade vi lite nya människor och hängde med ett gäng ut och åt efteråt. Det visade sig ganska snabbt att två utav dem var flyginstruktörer på konkurrentskolan. Det var trevligt.

På lördagen gav vi oss av norrut till Orlando. Vi kom dit vid tolvtiden och ställde oss i en fruktansvärt lång och svettig kö till entren till Universal Studios. Till sist kom vi in och spenderade dagen där. Vi hade nog förväntats oss lite mer av parken men det är kul att ha sett det. Den sista åkattraktionen stod vi i kö till i 1,5 timmar eftersom den var tvungen att stanna ett tag på grund av åska i närheten. Det var en jätte stor typ av bergodalbana, lite liknande hangover, fast längre. Men kul var det! När vi skulle hem tänkte vi åka in i Orlando för att kolla på hur det såg ut men det var lättare sagt än gjord. Vi virrade nog runt nästan en timme innan vi var på rätt väg hem igen.

Så söndagen gick vi till kyrkan. Efter mötet fick jag hälsa på ytterligare nya trevliga människor och vi blev även medbjudna på grillning på stranden, vilket vi gärna följde med på. Söndagen avslutades med en ordentlig springrunda. Vi har hittat en ny park att springa i nu som heter Riverside Park. Jätte bra!

Den här veckan kör vi hårt med att bli grymma på instrument inflygningar. Jag ska iväg och flyga ikväll igen. Vi åker till Melbourne och tillbaka. Förhoppningsvis blir vi färdiga med den här fasen den här veckan och börjar med cross country flygningar nästa vecka. Här är lite bilder från lördagen.




Ganska trötta efter en dag med för hög luftfuktighet och köer.

Efter grillningen badade vi lite..
Vi har inversterat i tennisrack. Har redan använt dem tre gånger faktiskt.
Nu måste jag plugga vidare.. Vi hörs snart igen! Varma kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0