Thanksgivining och Gainsville.

Igår var det en av Amerikas största högtider här. Nämligen Thanksgiving, vilket främst handlar om familj och massa MAT. Vi var inbjudna till en familj från kyrkan på middag. Mycket trevligt, massa mat och vi fick även höra hela historien om varför man firar thanksgiving av en härlig kvinna. Idag var det dags för oss att åka på en liten utflykt. Eftersom jag behöver lite extra flygtid så hyrde vi ett plan och åkte till Gainsville för att äta lunch och sen tillbaka. Allt som allt 4,2 timmar. Inte så illa! Det var premiär för oss att flyga utan instruktör här i USA. Lite spännande var det allt och allt gick bra som tur var. Vi fick också se disneyland från ovan när vi passerade Orlando och det händer ju inte varje dag. När vi vaknade imorse var det 8 grader ute. Kallast hittils! Som tur var steg temperaturen lite frammåt dagen men ändå. Här kommer lite bilder från en vacker, solig och kall flygdag.

Disney!

Lunch på det mest amerikanska stället hittils. Sonny´s babque!

Trötta, utanför restaurangen, väntandes på en taxi som skulle vara jätte dyr. Som tur var kom det ut två piloter som också skulle till flygplatsen så vi fick åka med dem.


Det tog ett tag innan vi kom iväg imorse. Våra flygplan tycker inte riktigt om det här kalla vädret. 81021 ville inte starta så vi fick byta till ett annat. Men det gick bra det med.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Va härligt det ser ut! Längtar tillbaka till dig o dina polare!

Sköt om er

kramar

2009-11-29 @ 14:12:58
Postat av: F

Rejält med CAVOK :D ...och det mer än vad som erbjuds i på Höglandet en dag som denna :)

2009-11-29 @ 14:36:45
URL: http://lae.blogg.se/
Postat av: Anna

Jacka? Inte dåligt.. Ni har jackor, o jag satt ute och åt middag igårkväll. Lite omvänt va?

Ta hand om er!

2009-11-29 @ 18:47:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0