Chicago

I torsdags skjutsade vi Viktor till flygplatsen för då var det dags för honom att åka hem. Vi tog en liten shoppingsväng på vägen och avslutade med starbucks på flygplatsen. Lite gråt kalas blev det allt när det var dags att säga hej då. Hela livet är fullt med uppbrott. Men jag har ändå kommit på att jag gillar det. Trots att det är jätte jobbigt så får det mig att känna mig glad. Jag vet att det finns saker i mitt liv som faktiskt är värt något. Och det är väl ändå det bästa vi har i livet, relationer? Jag är så otroligt glad för alla nya vänskaper här, för Viktor och Johannes, också för alla underabar vänner och familjemedlämmar som finns kvar hemma i Sverige. Ni finns alltid med mig i tanken. Vilken välsignelse att få ha såna relationer!

I torsdags var det min och Johannes tur att åka till flygplatsen och vi åkte då till Chicago där vi mötte upp med pappa. Vi har nu spenderat två heldagar här som har varit fulla av shopping, mycket mat, musikal, gospel, kyla och intryck av staden i allmänhet. Ikväll åkte Johannes hem till Sverige för att fira jul. Men som tur är kommer han tillbaka hit om bara en vecka.

Hoppas ni alla har det bra och fått in lite julstämning nu!

Här kommer lite bilder:

Pappa har anlänt. Hans väska gick visst söder under flygningen. Då går man och reklamerar så får man pengar.

Johannes fick tvål eller något liknande på sin väska.

På vårt hotell fanns ett jättestort riktigt pepparkakshus! Impornerande.



Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hej Emma! Här hemma är det snöigt och kallt, så man är lite burrig hela tiden. Barnen gillar det, dom åker kälke, pulka och mini-skidor. Vi hoppas på att dt inte kommer för mycket snö mer, så att vi kan få fina skridsko-isar. Du får ha det så bra och vi kikar in din blogg i mellanåt och kollar så att du har det bra! Hälsa Jörgen! Kram Fredrik

2009-12-22 @ 12:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0